OUR SERVICES

ontbijt. 

Wij serveren desgewenst een ontbijt in uw eigen appartement. In de ontbijtmand vindt u alles dat u nodig heeft (en meer) voor een goede start van de dag. Als u dieetwensen vooraf aan ons doorgeeft houden we hier natuurlijk rekening mee.

tuin.

Elk appartement heeft zijn eigen terras waarop u kunt genieten van het fantastische uitzicht en het buitenleven.

open keuken.

Elk appartement is voorzien van een open keuken waarin alle apparatuur aanwezig is om desgewenst uitgebreid of basic te koken.

haal en breng serivce.

Als u geen eigen vervoer heeft kunt u –tegen een geringe vergoeding- gebruik maken van onze haal- en brengservice vanaf vliegveld Maastricht/Aachen of het treinstation in Spaubeek.

dagelijkse schoonmaak.

U geeft zelf aan wanneer wij een serviceronde door uw appartement kunnen maken. Op deze manier kunt u alle tijd besteden aan het genieten van uw verblijf. Wij ontzorgen, u geniet!

privacy.

Alle appartementen hebben een eigen ingang en liggen aan de andere kant van de boerderij dan ons eigen woonhuis. U hoeft dus geen bemoeienissen van ons te verwachten. Wij willen er voor u zijn als u daar behoefte aan heeft.

kinderboerderij.

Voor de kleine mensen (en ieder ander die van dieren houdt) hebben we een kinderboerderijtje met geiten, kippen, konijnen en witte pauwen. Zelf je verse eitje rapen voor het ontbijt is natuurlijk wel zo leuk voor kinderen.

roken.

Alle appartementen zijn rookvrij. Buiten het appartement mag er wel gerookt worden.

Luxe uitgevoerde badkamers met wastafel, inloop(inrij)regendouche, föhn, badjassen en handdoeken. Appartement 17c en 17 d hebben een toilet in de badkamer. Appartement 17 a heeft een apart toilet.

badkamer.

Voor onze kleine gasten is er volop, veilige speelgelegenheid.

kinderen.

welkom.

Wij verwelkomen onze gasten persoonlijk met een welkomstdrankje en hapje.

huisdieren.

Huisdieren zijn na overleg van harte welkom. Hiervoor brengen we geen extra kosten in rekening.

wifi.

Natuurlijk is er voor alle gasten gratis Wifi!

fietsenstalling.

Er is een afsluitbare gelegenheid om uw fiets veilig te stallen.

parkeren.

Parkeren kan op eigen terrein en is natuurlijk kosteloos

minder valide gasten.

Omdat iedereen welkom is bij B&B ‘Op Twee Oren’, hebben we voor minder valide gasten extra voorzieningen getroffen zoals een drempelvrije begane grond, grote draaicirkels, brede deuren en een ‘inrijdouche’. Verder zullen we er alles aan doen om het voor iedereen een comfortabel verblijf te maken.

hypoallergeen.

Met de keuzes van inrichting en aankleding van de appartementen hebben we rekening gehouden met mensen die last hebben van huisstofmijtallergie. De materialen die we gebruikt hebben zijn goed stofvrij te houden en wij zorgen natuurlijk voor een grondige reiniging zodat iedereen zo onbezorgd mogelijk kan verblijven.

kleine gasten.

Voor onze hele kleine gasten hebben we een aantal voorzieningen in huis. U hoeft maar aan te geven dat u een kinderstoel, babybedje of box nodig heeft en wij zorgen ervoor dat uw kleintje er meteen na aankomst gebruik van kan maken.

duurzaam.

Wij hebben er bewust voor gekozen om duurzaam te wonen en te ondernemen. Wij verwarmen de appartementen en het water met biomassa energie, wekken onze eigen energie op door zonnepanelen, alle appartementen zijn optimaal geïsoleerd en we spoelen de toiletten met regenwater uit onze put. Daarnaast gaan we heel bewust om met afvalscheiding. Dit alles om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

koffie & thee.

Elk appartement beschikt over een koffie en thee voorziening. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

...